Jes Dorph-Pedersen

Torsdag d. 7. oktober kl. 18.30 -  Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5

 ”Værtens bedste arbejde”  Foredrag v/Jes Dorph– Petersen 

Pris medlemmer 150 kr. (Gæster 200 kr.) Inkl. kaffe/te og brød/kage

Tilmelding senest torsdag d. 23. september.

Tv-vært og journalist - Jes Dorph-Petersen er Danmarks mest alsidige tv-vært – og en erfaren mand, der gerne vil fortælle både de historiske, sørgelige, finurlige og kiksede ting, han har oplevet i rampelyset. Hans foredrag er levende, dynamiske og han inddrager altid sit publikum.

Jes Dorph-Petersen er god til sit job, og så elsker han det. De sidste 25 år har han blandt andet arbejdet som vært på TV2 Nyhederne, underholdningsprogrammer, ved kongelige begivenheder, sportsbegivenheder, kriminalmagasinet Station 2, ved Folketingsvalg, fodboldprogrammer og ikke mindst i Go’ aften Danmark på TV2. Han er mange gange blevet kåret som landets mest troværdige mand.

I dette foredrag deler Jes Dorph-Petersen ud af personlige anekdoter fra de 26 år som journalist og vært i dansk tv. Han fortæller om store oplevelser som vært på Nyhederne, underholdningsprogrammer, og ved kongelige begivenheder, Folketingsvalg og fodboldprogrammer m.m.

Som vært har Jes Dorph mødt et væld af interessante mennesker, og han viser flere video-eksempler fra de historiske og sjoveste ting i karrieren. Men han vil også gerne fortælle om det pres, der ligger på en studievært – og som i 2011 var en af årsagerne til at han forlod TV2 for i 3 år at være fodboldvært på TV3. 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.04 | 13:46

Bestyrelsen er altid god til at informere og hjælpsomme. Siderne er ret overskuelig

...
I går | 13:13
Bliv medlem har modtaget 17
05.07 | 18:04
Foreningen har modtaget 35
26.01 | 15:27
Generalfors 2021 har modtaget 1
Du kan lide denne side