Få et bedre liv……” Michelle Kristensen

”Få et bedre liv….”  Foredrag v/Michelle Kristensen.

 

Onsdag d. 9. sept. Var 99 AKS kvinder mødt op for at høre Michelle Kristensen fortælle om hvordan livet har formet hende. 

Velkomst ved vores formand Marianne, som fortalte om det diplom, som vi har fået fra Julemærkehjemmet. Den ny skrevne AKS velkomst sang, blev afprøvet, den var yderst vellykket. Michelle Kristensen fortalte om hendes barndom og især hendes far som brændende ønskede sig en søn. Men da det blev til 2 piger, blev det Michelle, som kom til skulle udleve farens store passion - fodbold. Hvor hun straks valgte målmands posten. Efter mange prøvelser blev det bedre. Men blev først helt godt da fodbolden blev udskiftet med håndbolden.

Som 21 årig skete der en drastisk forandring i Michelles ”buttede” start på livet. En tur til Ghana gav udfaldet, hvor hun blev syg med diarré, som hun selv siger, man kan ”skide sig til en sylfide”. Pludselig startede et nyt kapitel i Michelles liv, som slank. Det blev til en livsstil at holde kroppen slank og velfungerende hele livet. Lidt som at vedligeholde sit eget hus, hvis rørene er stoppet, svamp i kælderen eller taget utæt, får man det ordnet. Menneske kroppen er lige så vigtig at vedligeholde, med motion og sund kost. Et stabilt blodsukker er alfa og omega. Resultatet giver sig selv, velvære og mere overskud. Så kan der skejes lidt ud i weekenden. Vær aktiv i hverdagen, tag cyklen. 1 gang træning om ugen giver vedligehold. 2-3 gange forbedrer kroppen. Som Michelle siger, ”vedligehold kroppen, som dine tænder” og husk at ”rose dig selv”.

Efter en spørgerunde til Michelle Kristensen. Sang vi vores nye, kom godt hjem sang. Som jo også var super god. Endnu en super hyggelig aften. 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 15:09

Jeg vil gerne tilmelde 4 Pers til the Sound of Music d.24.okt.
Mvh
Anne Marie

...
15.12 | 11:43

Jeg vil gerne melde fra til foredrag Cecilie Hoether 16jan.

Anne Marie Sørensen

...
13.12 | 19:43

Jeg vil gerne tilmelde mig den tur d 9 maj til Kronborg

...
13.12 | 19:12

Jeg vil gerne tilmeldes den nye tur til Kronborg den 9. maj 2019.
Håber det bliver muligt.
Mvh. Hanne Søndergaard, nr. 256

...
Du kan lide denne side