Lars Lilholt

Tirsdag d. 24. november 2015. Den aften, som mange Aktive Kvinder fra Silkeborg havde glædet sig til. 245 medlemmerne havde den store fornøjelse at opleve Lars Lilholt ”live” på scenen i Lunden. Køen var lang da kasserne åbnede, alle glade og forventningsfulde kvinder.

Marianne bød alle velkommen. Så kom Lars Lilholt på scenen med alle hans guitarer. Vi hørte en del sange og fik forklaret hvordan teksterne er glimt fra Lilholts livsoplevelser. Som f.eks. da den lyshårede Ninna fra Vestjylland total slog benene væk under Lilholt. Svigerforældrenes meget ærlige mening, gjorde så stort indtryk, at det også blev til en sang.

Lars Lilholt er opvokset i Ålborg, da hans farbror havde en danseskole, var det naturligt, at han skulle gå til dans. Men som han selv siger: ”Hver gang, skulle jeg ind på midten, for at vise det, som var forkert ”. Så da han blev inviteret ind til Vild med dans, var svaret klart ”Nej Tak”.

Hvidstengruppen, frihedskæmperne fra Hvidsten Kro, har også givet inspiration til en sang, dog i samarbejde med Gerda Fiil Jessen, der var Marius og Gudruns Fiils yngste datter. Da Nationalmuseet havde 200-års jubilæum i 2007, sang Lars Lilholt sangen i Det Kongelige Teater foran dronningen og et fyldt teater.

Frihedsmuseet har trykt sangteksten som forord, til en ny bogudgivelse om Hvidstengruppen. Lilholt har også deltaget i ”Poppen af toppen” i år, som han beskriver som en storslået oplevelse. Han har også lige været med i ”Hvem vil være millionær” som vi har til gode at se på TV.

Super hyggelig aften med en god stemning i salen. Det er en fornøjelse at se så mange ”Aktive Kvinder”.

Ref. Maja

Se også billederne i fotoalbummet Lars Lilholt, der er øjebliksbilleder fra arrangemetet.

 

Marianne byder velkommen.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 15:09

Jeg vil gerne tilmelde 4 Pers til the Sound of Music d.24.okt.
Mvh
Anne Marie

...
15.12 | 11:43

Jeg vil gerne melde fra til foredrag Cecilie Hoether 16jan.

Anne Marie Sørensen

...
13.12 | 19:43

Jeg vil gerne tilmelde mig den tur d 9 maj til Kronborg

...
13.12 | 19:12

Jeg vil gerne tilmeldes den nye tur til Kronborg den 9. maj 2019.
Håber det bliver muligt.
Mvh. Hanne Søndergaard, nr. 256

...
Du kan lide denne side