Lars Lilholt

Tirsdag d. 24. november 2015. Den aften, som mange Aktive Kvinder fra Silkeborg havde glædet sig til. 245 medlemmerne havde den store fornøjelse at opleve Lars Lilholt ”live” på scenen i Lunden. Køen var lang da kasserne åbnede, alle glade og forventningsfulde kvinder.

Marianne bød alle velkommen. Så kom Lars Lilholt på scenen med alle hans guitarer. Vi hørte en del sange og fik forklaret hvordan teksterne er glimt fra Lilholts livsoplevelser. Som f.eks. da den lyshårede Ninna fra Vestjylland total slog benene væk under Lilholt. Svigerforældrenes meget ærlige mening, gjorde så stort indtryk, at det også blev til en sang.

Lars Lilholt er opvokset i Ålborg, da hans farbror havde en danseskole, var det naturligt, at han skulle gå til dans. Men som han selv siger: ”Hver gang, skulle jeg ind på midten, for at vise det, som var forkert ”. Så da han blev inviteret ind til Vild med dans, var svaret klart ”Nej Tak”.

Hvidstengruppen, frihedskæmperne fra Hvidsten Kro, har også givet inspiration til en sang, dog i samarbejde med Gerda Fiil Jessen, der var Marius og Gudruns Fiils yngste datter. Da Nationalmuseet havde 200-års jubilæum i 2007, sang Lars Lilholt sangen i Det Kongelige Teater foran dronningen og et fyldt teater.

Frihedsmuseet har trykt sangteksten som forord, til en ny bogudgivelse om Hvidstengruppen. Lilholt har også deltaget i ”Poppen af toppen” i år, som han beskriver som en storslået oplevelse. Han har også lige været med i ”Hvem vil være millionær” som vi har til gode at se på TV.

Super hyggelig aften med en god stemning i salen. Det er en fornøjelse at se så mange ”Aktive Kvinder”.

Ref. Maja

Se også billederne i fotoalbummet Lars Lilholt, der er øjebliksbilleder fra arrangemetet.

 

Marianne byder velkommen.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 09:10

Hej
Jeg vil meget gerne deltage i foredraget med Leonora Christina Skov den 11. april. Kan jeg købe to billetter?
Venlig hilsen
Birgit Cornelius Nielsen

...
17.02 | 13:36


Jeg vil gerne tilmeldes Blomst & Gren d.13marts

Ligeledes tilmeldes til Leonora Christina Skov d.11april +1gæst

Mvh.Edith Bæk

...
14.02 | 18:32

Hej,
Jeg vil gerne tilmelde mig til Blomst og gren arrangementet.
Mvh Anne Marie Nøkleby

...
07.02 | 13:53

Hej
Karen Papsø, Karen Haugaard, Conny Hansen og Gerda Jensen, vil gerne meldes til blomster arrangementet d.13.3. I balle forsamlingshus
Mvh.
Gerda Jensen

...
Du kan lide denne side