Julemærkefonden.

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser

Kære Aktive Kvinder Silkeborg

❤️Tak fordi du læser med, følger og støtter Julemærkefondens arbejde ❤️

 

Besøg fra skolen derhjemme:
"Så dejligt at se, hvordan du stråler her!"

At få besøg fra klassen derhjemme er en del af opholdet for mange Julemærkebørn. Det gælder blandt andet for Freja, der har været på Julemærkehjemmet Liljeborg. Og det besøg har været en rigtig god oplevelse, siger både hun og hendes lærer Louise.  

"Jeg kan allerede nu mærke på dig, at der sket nogle ting. At du har en anden tilgang og positiv tilgang til det hele," siger Louise.


> Se hele historien her

 

Fire Julemærkebørn og 500 hjælperyttere cykler fra Roskilde til Frederiksberg

Velgørenhedsløbet er et motionscykelløb, der følger en del af ruten på sidste etape af PostNord Danmark Rundt. Fire børn fra Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde har trænet benhårdt for at kunne cykle turen på 108 km sammen med 500 andre deltagere.

>
Se hele historien og de sjove videoer fra træningen her
 

Julemærkeløbet:
Løb med os og vær med til at samle penge ind til Julemærkefondens arbejde

8. september er det tid til Julemærkeløbet: Et familieløb i Roskilde, hvor vi samler ind til Julemærkehjemmet Liljeborg. Kom og vær med! 

>  Læs mere og tilmeld dig her

 

Overvejer du - eller en du kender - et ophold på Julemærkehjem? 

I løbet af august og september afholder vi informationsmøder rundt på alle vores fem Julemærkehjem. Så kan man med egne øjne prøve af, hvad et ophold på Julemærkehjem er for noget.

> Se hvormår,der er infomøder her

Nu er den igen i netbutikken: 
Køb den marte vognpantmønt

Praktisk karabinhage med vognpantmønt med Julemærkefondens logo præget på begge sider. Lige til at tage med til indkøbsvognen i supermarkedet.
 
> Køb den nu

 

Kære Aktive Kvinder Silkeborg.

Som JulemærkeVen er I med til at hjælpe de 750 børn, der hvert år får ophold på et Julemærkehjem. Et ophold der har stor betydning for børn med en svær hverdag. Hovedparten af børnene har oplevet mobning, er blevet holdt udenfor, og har aldrig haft en rigtig ven. Med jeres støtte hjælper vi børnene til et bedre liv, og giver dem smilet tilbage. Derfor skal der fra Julemærkefonden, og ikke mindst børnene I er med til at hjælpe, lyde en stor TAK.

 

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Kære Aktive Kvinder Silkeborg
Sammen er vi 24.015 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447

En frokostpause med Sofus

”Er du også fan?!” udbrød Sofus på 12 år, da jeg kommenterede hans smarte briller. ”Ja da!” svarede jeg, og så forsvandt vi et øjeblik ind Harry Potters magiske univers sammen.

Det var en hyggelig pause sammen med Sofus. Jeg glæder mig sådan over at kunne følge med i hans og de andre Julemærkebørns hverdag og tale med dem om stort og småt. Og ikke mindst glæder jeg mig over de succesoplevelser og store forandringer, børnene gennemgår under et ophold på Julemærkehjem.

Det er takket være din og de mange andre bidragsyderes støtte, at vi kan hjælpe børn som Sofus og sende dem hjem med fornyet håb og tro på sig selv. Derfor har jeg også glædet mig til at dele vores nyeste resultater med dig. De viser nemlig, at din støtte gør en kæmpe forskel!

Klik her og se, hvor store fremskridt børnene gør under et ophold på Julemærkehjem.

> Se børnenes flotte resultater

Tusind tak, fordi du giver os mulighed for at hjælpe nogle af de børn i Danmark, der har det sværest!

Rigtig god sommer fra alle os på Julemærkehjemmene!

Med venlig hilsen

Søren Ravn Jensen
Direktør i Julemærkefonden

 
 
Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 23.961 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447

Kom på besøg på et Julemærkehjem
Børnene viser dig rundt og fortæller om dagligdagen på Julemærkehjem, når der igen er åbent hus for alle vores JulemærkeVenner. Vi glæder os til at se dig!

> Tilmeld dig nu (begrænset plads)

 

10 år efter Julemærkehjem
Mød Pernille og Marck – de to sidste i portrætrækken, hvor tidligere Julemærkebørn fortæller, hvad opholdet på Julemærkehjem har betydet for dem før, under og efter. 
 
> Mød Pernille
> Mød Marck

 

Velgørenhedsløbet 2019
Nu har du chancen for at køre samme rute som de professionelle cykelryttere på sidste etape af PostNord Danmark rundt. Cykl med i velgørenhedsløbet 2019 og støt samtidig børn på Julemærkehjem.
 
> Se mere og tilmeld dig

Nye varer i netbutikken
Kerem, Viga og Iben viser den praktiske halsedisse, som du kan finde i vores netbutik. Se også de andre nye varer – når du handler hos os, støtter du børn på Julemærkehjem. 
 
>
Se de nye varer
 

 

Jeg græd mig i søvn hver dag
Nedslidende mobning hver eneste dag i årevis. En dag ringede 13-årige Emma til sin far og bad ham hente hende fra skole. Hun kunne ikke mere.
 


> Læs Emmas historie

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 23.632 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447

Lene takker af
Omsorgen for børnene har altid været det vigtigste for Lene, der har haft 2.2000 børn under sine vinger i sine 19 år på Kildemose. Nu takker den vellidte forstander af.
 

> Mød Lene

 

Julemærkemarchen slog rekord
Tak til de 16.000 friske børn og voksne, der deltog i sidste års Julemærkemarch. Igen blev det til et rekordoverskud.
 
> Læs mere om Julemærkemarchen

Teater mod mobning
Mange børn på Julemærkehjem har været udsat for hån, tilråb og udelukkelse fra leg og fællesskab. Dukketeater om mobning hjælper dem til at tale om og bearbejde deres oplevelser med mobning.
 
>
Læs om mobbeteater

 

10 år efter Julemærkehjem
Nikolaj og Charlotte var på Julemærkehjem for 10 år siden. Her fortæller de, hvilken betydning opholdet havde og stadig har for dem.
 
> Mød Nikolaj
> Mød Charlotte

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 24.015 JulemærkeVenner!
Ven nr.

Kronprinsessen i padel-tennisdyst
Det er 80 år siden, de første børn fik ophold på Julemærkehjemmet Hobro. Det fejrede vi med et brag af en fødselsdag sammen med blandt andet vores protektor, H.K.H. Kronprinsessen. Hun var med til både padel-tennis og ven-værksted med vores fantastiske, seje børn. 

> Se mere fra dagen

 

Et ophold, der forandrede alt
"Nu kan jeg se mig selv i spejlet og sige til mig selv, at jeg er god nok." Sådan sagde tidligere Julemærkebarn Regine, da hun holdt tale for Kronprinsessen til 80-års-jubilæet på Julemærkehjemmet Hobro. 
 
> Hør Regines rørende tale

Ny vare i netbutikken
Forkæl dig selv eller en du holder af med den fine halskæde, vi netop har fået i vores netbutik. Kæden er 50 cm og med et vedhæng med Julemærkefondens logo.
 
>
Køb halskæden nu
 

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 23.725 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447

På Julemærkehjem – og 10 år efter
For 10 år siden besøgte en fotograf og en journalist seks børn, som var midt i et ophold på Julemærkehjem. Nu har de mødt hinanden igen. Her fortæller to af børnene åbent og ærligt om, hvor stor betydning opholdet har haft for dem og den måde, de anskuer livet og sig selv på i dag.

> Læs Johannes historie
> Læs Alexanders historie

 
Her vil de være sammen med mig
Viggo græd hver dag, når han kom hjem fra skole. Han var ensom og havde ikke nogen at være sammen med. På Julemærkehjem fik Viggo venner og helt nyt mod på livet.

> Mød Viggo

Mod til at smage
Broccoli var ikke ligefrem Oskar og Albertes yndlingsgrøntsag. Men vi testede deres madmod – og børnene fandt ud af, at bagt broccoli slet ikke er så tosset.
 
 
> Sådan spiser vi

 

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 23.864 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447

2018 – de største historier
Åbning af Julemærkehjemmet Liljeborg, ny forstander på Fjordmark og indvielse af Kildemoses nye skole. Det var blot nogle af de store begivenheder, der skete på Julemærkehjemmene i 2018. Vi har samlet et lille fotogalleri til dig her med dejlige billeder og historier fra året, der gik.

> Se billederne

 
Marius alene i verden
Mange af de børn, der kommer på Julemærkehjem, er ensomme. Sådan var det også for Marius. Han følte sig overset og havde til sidst slet ikke lyst til at tage i skole om morgenen.

> Læs Marius' historie

En sund start på 2019?
I Julemærkehjemmenes kogebøger finder du masser af gode opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Køb kogebøgerne i vores netbutik og få en sund start på det nye år.

> Køb kogebøgerne

 

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 23.606 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447

En lille julehilsen til dig fra alle børnene
Børn fra hvert af vores Julemærkehjem har lavet fine små julehilsner, som de har glædet sig til at sende til dig. Glædelig jul – og tak, fordi du støtter Julemærkehjemmene. Du er med til at gøre en forskel for de mange børn, der hvert år får hjælp til at genfinde troen på sig selv og livet.

> Se børnenes julehilsner

DK4 støtter børn på Julemærkehjem
I december sætter DK4 ekstra fokus på Julemærkefondens arbejde for udsatte børn. TV-kanalen åbner hver dag frem til jul en låge i en julekalender, hvor modige Julemærkebørn fortæller om livet på Julemærkehjem.

> Se de søde julefilm

 
God ide til mandelgaven
Bogen ’Nøkkens Jul’ er en specialudgave udkommet i anledning af, at Troldeliv-tegner Peter Madsen har lavet årets Julemærke.

> Køb 'Nøkkens Jul'

Giv en gave, der glæder flere
Med et gavebevis kan du glæde en af dine kære og samtidig sprede ekstra juleglæde blandt Julemærkebørnene.
 

> Køb et gavebevis

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 23.452 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447

Kildemose bliver 70 år
De søde tvillingedrenge var nogle af de første, der fik ophold på Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted på Sjælland. I går fejrede de nuværende børn, at Kildemose fylder 70 år i denne måned. Julemærkehjemmet fik en stor gave – vil du se, hvad det er?

> Læs om Kildemose

 

Julemærker til pakker og pynt
Julemærket kan bruges til meget andet en julepost. Vi viser dig, hvordan du kan pynte både adventskransen og julegaverne med årets fine Julemærke.

> Find inspiration her

Mangler du en adventsgave?
I vores netbutik har vi masser af skønne nye varer. Kig forbi, hvis du mangler inspiration til advents- eller mandelgaven.

> Besøg netbutikken

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 23.200 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447

Børn får smilet tilbage
Mange af de børn, der kommer på Julemærkehjem, tror ikke på, de dur. De har lidt nederlag efter alt for mange mislykkede forsøg på at blive en del af fællesskabet.
Syv børn fortæller her, hvordan et ophold på Julemærkehjem har givet dem selvtillid og smilet tilbage.

> Mød børnene

 

Tak til jer, der kiggede forbi
Det er altid dejligt for børnene at møde nogle af alle jer, der giver dem mulighed for at få et ophold på Julemærkehjem.

> Se billeder fra åbent hus

Spred Juleglæde på SMS
Hent vores gratis app til iPhone og Android og send beskeder med Julemærker.

> Læs mere om appen

Mød os på julemarkeder
I november og december sælger vi Julemærker og andre fine produkter på julemarkeder i hele landet.

> Kom og mød os

Gå en tur for børnene
Snør kondiskoene og vær med til årets Julemærkemarch til fordel for børn på Julemærkehjem.

> Tilmeld dig nu

Køb Julemærket 2018 i vores netbutik

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 23.180 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
Kronprinsessen afslørede årets Julemærke
Hvordan hjælper man et barn med at ændre en negativ selvfortælling til en positiv? Det var temaet, da Julemærkehjemmenes protektor, H.K.H. Kronprinsessen i dag holdt tale i en fyldt festsal på Københavns Rådhus. Sammen med Julemærkekunstner Peter Madsen afslørede hun årets Julemærke.

> Se billeder fra offentliggørelsen

 
 
Jeg hører ikke til i et sort hul
Ida havde knugende ondt i maven hver morgen, og om dagen låste hun sig inde på skolens toilet. Her fik tårerne frit løb. Ida var ved at bryde sammen på grund af angst og årelang nedslidende mobning. Et ophold på Julemærkehjem har lært Ida, at hun er god nok, som hun er. Og nu tør hun være sig selv. Ida fortalte sin historie til Kronprinsessen og de 200 inviterede gæster ved offentliggørelsen af Julemærket.

> Læs Idas historie
 

Familiekalenderen 2019
Få styr på familiens aftaler, aktiviteter og ugens madplaner.
Når du køber kalenderen, støtter du arbejdet på de danske Julemærkehjem.

> Køb familiekalenderen 2019

'Nøkkens Jul'
Årets Julemærkekunstner har sammen med Sissel Bøe skrevet en julebog i det populære Troldeliv-univers til fordel for Julemærkehjemmene.

> Køb bogen Nøkkens Jul

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 23.177 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
Kom til åbent hus på Julemærkehjemmene
Børnene viser rundt og fortæller om dagligdagen på Julemærkehjem, når der igen er åbent hus for alle vores JulemærkeVenner. Vi glæder os til at se dig!

> Tilmed dig åbent hus
 

Nye kogebøger i netbutikken
To nye kogebøger er på hylderne i vores netbutik. Prøv de spændende opskrifter fra Liljeborg og Hobro.
 
> Køb kogebøgerne nu

Fjordmark fylder 80 år
Danmarks ældste Julemærkehjem fylder rundt, og vi har været en tur i arkivet for at finde skønne gamle billeder.
 
> Mød børn fra Fjordmark

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 22.850 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
 

Jeg lærte at lege igen
For otte år siden fokuserede Sofie kun på, hvad andre synes om hende. Om hun passede ind i venindeflokken. Hun turde ikke lege, men forsøgte i stedet at klæde sig og pynte sig med makeup, sådan som veninderne gjorde. Et ophold på Julemærkehjem blev et vendepunkt i hendes liv.
 
> Mød Sofie

Din arv kan hjælpe udsatte børn
Vidste du, at du kan testamentere til Julemærkebørnene? Testamenter,der betænker børn på Julemærkehjem, er altid en betydningsfuld gave.

> Læs mere om arv og testamente

 

Mød årets Julemærkekunstner
Han er nok Danmarks mest kendte nulevende serietegner og manden bag både den prisbelønnede tegneserie 'Valhalla' og de kendte troldeliv-bøger om Paja og Pajko. I år kommer hans genkendelige streg til at dominere Julemærket. Kan du gætte, hvem han er?
 
> Se årets Julemærkekunstner
 

Thomas Skov og de seje cykelbørn
Tre seje Julemærkebørn kørte over målstregen efter 105 km. ved årets Velgørenhedsløb. Thomas Skov har fulgt deres træning og fangede dem til et interview efter løbet.
 
> Se den skønne video

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 22.850 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
”Det har været den bedste oplevelse i mit liv!”
Ordene kommer fra Siff på 13 år. I denne uge siger vi farvel og på gensyn til hende efter 10 uger på Julemærkehjem.

Da jeg mødte Siff første gang, var hun ensom og trist. Hun er blevet mobbet siden 3. klasse, og følelsen af at være forkert fik til sidst så hårdt fat i hende, at hun løb hjem fra skole igen og igen. Hun fortalte mig, at hun græd i skolen hver eneste dag.
På de 10 uger hos os har hun udviklet sig. Hun har fået venner. Hun har tabt sig. Og hun har fået livsmodet tilbage. Siff har fået helt nyt håb for fremtiden.

Din støtte som JulemærkeVen betyder, at vi kan hjælpe Siff og andre udsatte børn, der har mistet troen på sig selv og på livet. Derfor vil jeg gerne dele med dig, hvor store fremskridt børnene gør under et ophold på Julemærkehjem. Hvor stærke de bliver både udenpå og indeni.

>
Se børnenes flotte resultater

Tusind tak, fordi du støtter Julemærkebørnene og rigtig god sommer.

Venlig hilsen
Søren Ravn Jensen
Direktør i Julemærkefonden

 
 

Mød to Julemærkebørn
For mange børn bliver et ophold på Julemærkehjem starten på et helt nyt liv. Mød Niklas og Marie og hør dem fortælle, hvad et ophold på Julemærkehjem har betydet for dem.
 
> Hør Julemærkebørnenes historie

Kølig jordbærdrik
Sommer, sol og jordbær. Det er tid til at plukke de små søde bær, som pibler frem på markerne nu. Nyd bærrene i denne dejlige sommerdrik.
 
> Få opskriften

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 22.692 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
VIBEKE TAKKER AF
For forstander Vibeke Sørensen har det været vigtigt at skabe en hjemlig og varm atmosfære på Julemærkehjemmet Fjordmark. Her har hun været forstander de sidste 27 år, men nu venter en ny epoke for den 65-årige sønderjyde.
 
> Mød Vibeke
 

BØRNENE HAR TEGNET
Børnene fra alle fem Julemærkehjem har tegnet, hvad det betyder for dem at være på Julemærkehjem – og det er der kommet nogle rørende motiver ud af.
 
>
Se de flotte tegninger

VIND EN SIGNERET TRØJE
Som JulemærkeVen har du mulighed for at deltage i konkurrencen om en sej landsholdstrøje, som håndboldstjernerne Lasse Svan, Rasmus Lauge og Henrik Toft har signeret.
 
> Deltag i konkurrencen

 
LÆKRE DELLER I WRAPS

Mangler du inspiration til aftensmåltidet eller madpakken? Så prøv denne skønne opskrift på lækre wraps med torskerognsdeller.
 
> Få den lækre opskrift

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 22.584 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
JEG GRÆD HVER DAG OG VILLE IKKE I SKOLE
Massiv mobning og frygt for at komme i skole. Det var hverdag for 12-årige Mathilde. Til sidst havde hun så ondt i maven, at hun ikke magtede at tage i skole.
På Julemærkehjem har Mathilde mødt andre børn, som har det lige som hende.
 
> Mød Mathilde
 

ROKADE I BESTYRELSEN
Ved sidste uges bestyrelsesmøde blev forbrugerekspert Anne Glad udnævnt til ny næstformand. Samtidig træder blandt andet Flemming Bang ud efter mere end 30 år i Julemærkefondens bestyrelse.
 
>
Læs historien

KOM TIL ÅBENT HUS
Børnene viser rundt og fortæller om dagligdagen på Julemærkehjem, når der igen er Åbent Hus for alle vores JulemærkeVenner. Vi glæder os til at se dig!
 
> Tilmeld dig nu

GAVEBEVIS PÅ MORS DAG
Mangler du en gaveide til mors dag? Så kan du give et gavebevis og støtte børn på Julemærkehjem. Du vælger selv beløbet og modtager et flot kort, du kan skrive en hilsen på.
 
> Køb gavebeviset

VELGØRENHEDSLØBET 2018
Nu har du chancen for at køre samme rute som de professionelle cykelryttere på sidste etape af PostNord Danmark Rundt. Cykl med og støt samtidig børn på Julemærkehjem.

> Se mere og tilmeld dig

Kan du ikke se indholdet i dette nyhedsbrev? Se det i din webbrowser
Sammen er vi 22.533 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
Frivillige støtter børnene
Nogle pakker breve. Nogle stiller op for os på markeder og festivaler. Og nogle arrangerer events til fordel for børn på Julemærkehjem. De ekstra hænder bidrager på hver deres måde til at gøre en forskel for udsatte børn i Danmark, og vi er dybt afhængige af det store arbejde, vores seje frivillige gør for Julemærkebørnene. Tusind tak for jeres store indsats!

> Mød fem fantastiske frivillige
Hurraaaaaa!
Tænk at blive vækket med sang og flag
af alle sine nye venner. Mange børn fejrer
fødselsdag, mens de er på Julemærkehjem – og det bliver der selvfølgelig gjort noget helt
særligt ud af.


> Jens er blevet 14 år
Julemærkemarchen slog rekord
Julemærkemarchen samlede et rekordstort beløb ind til os i december. Der var skruet op for julestemningen med julemand og gaver ved overrækkelsen, som traditionen tro fandt sted midt i marts.

> Læs historien
Knasende sprøde knækbrød
Når den lille sult melder sig sidst på eftermiddagen, får Julemærkebørnene tit hjemmebagte, sprøde knækbrød. Med forskellige krydderier kan smagen nemt varieres.

> Prøv den dejlige opskrift
Klik her, hvis du ikke kan se indholdet i dette nyhedsbrev ...
Sammen er vi 22.322 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
”Før havde jeg ikke rigtig nogen venner”
Der er gået 10 uger, og Frida og Josefine har pakket deres tasker. De er færdige med deres ophold på Julemærkehjem og klar til at vende hjem til hverdagen. Der er glimt i deres øjne og håb i deres fine, lyse stemmer. Opholdet på Julemærkehjem har været godt. Fyldt med dejlige oplevelser, udfordringer og nye venskaber. Og det er noget af det bedste, de tager med hjem. Et stærkt venskab med hinanden.

> Læs historien om et vigtigt venskab
Din støtte gør en forskel
11-årige Freja er et af de 1.000 børn, vi kan hjælpe hvert eneste år takket være din støtte. Et ophold varer 10 uger, men vi følger børnene op til et år efter, de har været på Julemærkehjem. Børnene svarer på spørgsmål om deres trivsel, kost- og motionsvaner før og efter et ophold – og tallene taler for sig selv. Børnene fastholder de gode vaner og resultater, de får med fra et ophold hos os. Tak, fordi du giver børnene mulighed for at starte på en frisk!

> Se børnenes flotte resultater
Løb til fordel for Julemærkebørnene
Drømmer du om at gennemføre et halvmaraton? Så vær en del af Team Julemærket 2018 og støt samtidig børn på Julemærkehjem. Vi glæder os til at løbe med dig.
>
Se mere og tilmeld dig nu
Fisk på menuen
Fisk er jævnligt på menuen på Julemærkehjemmene som en del af en sund og varieret kost. Lakserouladen her er festlig og kan spises som en dejlig forret eller let frokost.

> Se den lækre opskrift

Glæd dig sammen med os

Klik her, hvis du ikke kan se indholdet i dette nyhedsbrev ...
Sammen er vi 22.322 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
Kronprinsessen klippede snoren til Julemærkehjemmet Liljeborg
Det er mere end 50 år siden, vi sidst åbnede et nyt Julemærkehjem i Danmark. Derfor var det en stor og historisk dag, da Kronprinsessen og Winnie Liljeborg klippede snoren til Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.
Pandora-stifter Winnie Liljeborg har doneret det nye Julemærkehjem til os - den største donation i Julemærkesagens mere end 100 år gamle historie. Med åbningen af det femte Julemærkehjem i Danmark, øger vi vores kapacitet med mere end 30 procent. Det betyder, at vi hvert kan hjælpe yderligere 240 udsatte børn, og at ventelisten til et ophold på Julemærkehjem falder.


> Se de skønne billeder fra åbningen 
> Se videoen 'Fra byggegrund til Julemærkehjem'

 
Liljeborg-særark sættes til salg i dag
I anledning af åbningen udgiver vi et særark med fem mærker, der gengiver Julemærkehjemmene i Danmark. Arket er sat ind i et omslag med billede af Julemærkehjemmet Liljeborg og historien om hjemmets tilblivelse.
Særarket er fremstillet i en nummereret og en unummereret udgave.

Der er et begrænset oplag på 1.000 eksemplarer af det nummererede særark.
Kronprinsessen har modtaget særark nr. 1, og Winnie Liljeborg særark nr. 2.
Køb dit eksemplar i vores netbutik. De sælges efter først til mølle-princippet.

>
Køb særarket nu

 
Wok med kylling og kokos
Der er ikke noget at sige til, at børnene på Julemærkehjemmet Liljeborg jubler, når kyllingeretten her er på menuen. Kombinationen af chili, kokos og lime er skøn sammen med kylling.

> Se den lækre opskrift
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 01:40

Jeg vil gerne meldes ind i foreningen.
Venlig hilsen Berit Brix.

...
19.09 | 09:23

Medlem nr. 571
Jeg må desværre melde fra til foredraget med Simi Jan den 6. nov. 2019
vh
Karen

...
18.09 | 21:53

Hej.
Vil gerne tilmeldes turen til Schackenborg den 28. nov.
Vh Britta Maloney 590

...
12.09 | 15:48

Hej Elisa.
Jeg må desværre melde afbud den 1. oktober 2019.

...
Du kan lide denne side