Michele Bellaiche

 "Sådan får jeg det bedste frem i andre!”

Foredrag v/journalist Michele Bellaiche

Torsdag d. 22. oktober var ca. 183 kvinder og 1 mand samlet i medborgerhuset for at høre Michele Bellaiche´s foredrag: "Sådan får jeg det bedste frem i andre".

Vores formand Marianne bød velkommen, og derefter sang vi vores nye velkomst sang og alle sang godt med. Vi kunne tydeligt høre, at det var et veloplagt publikum, som var mødt op. Det fik vi senere bekræftet af Michele, som roste publikums interesse og spørgelyst. 

Michele fortalte om hendes ”10 bud” for at få det bedste frem i andre. Som hun mener at alle kan bruge, i samtalens svære kunst. 

Hun har arbejdet som journalist på TV i 18 år. Indenfor næsten alt, undtaget sport og vejret. Pt. er hun med i ”Knæk Cancer” 

Nogle af de personer som hun har interview er bl.a.: 

Statsministre og folketingsmedlemmer, Blachmand, Dalai Lama, Arnold Schwarzenegger hvis karriere startede i det små og ved hjælp af stædighed blev han en meget kendt ”Budybuilder”, kom til filmen i Hollywood og blev senere Guvernør, alle havde ellers sagt til ham ”Det kan du ikke”. Dværgen Frans som er 1,39 meter høj, som fortalte om sit mål, at han ville score en høj flot blondine. Senere talte Michele med Frans igen, han havde ikke scoret en blondine, men en høj flot brunette, som han på det tidspunkt havde været gift med i 7 år. B.S. Christiansen, som kan skabe tillid ved at kikke en i øjnene, Ole Henriksen, ”Creme kongen” som synes alt er ”Fantastisk”, Robbie Williams som viste ”hans bare” for penge, selv om han har solgt 60 mil. albums og fru Anne Mette Fogh, som fik sin tillid og udstråling i ”Vild med dans”

Som Michele siger ”En møg kedelig person, kan være møg spændende” 

Da Michele er en ca. 160 cm høj og smilende kvinde, har hun kunnet være mere direkte med sine spørgsmål. Da hun ikke virker så truende, som fx. en stor stærk mand. Men trusler kan nok ikke helt undgås i den branche.

Vi fik også vist hvordan et interview, kan udvikle sig, til et direkte slagsmål, hvis ikke journalisten har styr på fakta. 

Vi blev opfordret til at rose mindst 2 gange om dagen, evt. hunden. Der er ingen som bliver sure af at få ros. Det er også godt at kunne, modtage ros. Så kan selv en gråvejrsdag, blive en god dag.

Super med så mange fremmødte.

Ref. Maja

   

Marianne byder velkommen.
Robbie Williams "bare"
Skriget
Publikum lytter intenst.
Bud nr. 1
Bud nr. 2
Bud nr. 3
Bud nr. 4
Bud nr. 5
Drop dine fordomme.
Bud nr. 6
Bud nr. 7
Bud nr. 8
Bud nr. 9
Bud nr. 10
Bordpynt

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 09:10

Hej
Jeg vil meget gerne deltage i foredraget med Leonora Christina Skov den 11. april. Kan jeg købe to billetter?
Venlig hilsen
Birgit Cornelius Nielsen

...
17.02 | 13:36


Jeg vil gerne tilmeldes Blomst & Gren d.13marts

Ligeledes tilmeldes til Leonora Christina Skov d.11april +1gæst

Mvh.Edith Bæk

...
14.02 | 18:32

Hej,
Jeg vil gerne tilmelde mig til Blomst og gren arrangementet.
Mvh Anne Marie Nøkleby

...
07.02 | 13:53

Hej
Karen Papsø, Karen Haugaard, Conny Hansen og Gerda Jensen, vil gerne meldes til blomster arrangementet d.13.3. I balle forsamlingshus
Mvh.
Gerda Jensen

...
Du kan lide denne side