Blomst & Gren

Onsdag d. 13. marts 2019.

Blomsterdemonstration v/ Blomst & Gren. 

146 Aktive Kvinder var mødt op i Medborgerhuset for at se ”Blomst og Gren” udtrykke foråret med blomster og ikke mindst grene. 

Faktisk skulle det være afholdt i Balle Forsamlingshus. Men pga. de mange tilmeldinger, måtte vi med kort varsel rykke ind i Medborgerhuset. Bestyrelsen fik pludselig meget travlt, med at ringe til de Aktive Damer som var tilmeld. Nogle få var det ikke mulig at få fat på, da tlf./mobil nr. ikke var korrekt. Meget ærgerlig, for vi vil jo gerne have alle med, som har vist interesse og tilmeldt sig. Håber I kære medlemmer vil være OBS på det fremover. Heldigvis havde Kristina fra Blomst og Gren sat sedler på dørene, både i forsamlingshuset og butikken. Så ingen gik forgæves.  

De tre friske ”Blomsterpiger” fra Blomst og Gren, Kristina, Trine og Anitta, havde travlt hele aftenen med at sætte mange forskellige blomster og grene sammen til smukke ”skulptur” lignende buketter, ophæng og krukker til foråret/påsken. De brugte alt mulig, gamle hække, buske, friske og tørrede ting, som blåbær ris, eukalyptus, nelliker, perlehyacinter, stedmoderblomster, voksblomster, kanin hø, slange bark, tulipaner, blå anemoner, violkanut, bloklys, cement æg, hirsegræs, gæslinger, porrer, gulerødder, forårsløg, stikløg, fjer, små og store æg, små brune fugle og meget mere. En masse zinktråd erstattede oasis. De var næsten ikke til at stoppe.

Der var stor interesse for de fremstillede ting, som ”gik” rundt fra bord til bord. Så alle kunne se kunstværkerne og få inspiration med hjem.

I pausen var der lodtrækning på indgangsbilletten, Blomst og Gren gav 12 blomster gaver. Foreningen Aktive Kvinder gav 20 blomster gaver. Så mange fik blomster med hjem, fra en super inspirerende aften.

 Ref. Maja

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:17

Hej. Jeg vil gerne med til foredrag ved Christine Feldthaus den 27. januar 2022.

...
14.10 | 11:42

Vi har på Museum Jorn åbnet en udstilling med fokus på de oversete kvindelige kunstnere omkring Cobra-bevægelsen. Må vi sende en invitation?

...
08.10 | 17:24

Jeg vil gerne tilmeldes aktive kvinder af Ingrid Særkær, Silkeborg
Mit navn er Birgit Petersen, Valdemarsgade 14.st.tv, Silkeborg
tlf 60729935
bptarm@gmail.com

...
27.09 | 17:40

Hej Elisa.
Det vil jeg glæde mig ti
Nuværende adresse:
Søndergade 22, 9600 Aars.
Ikke helt bestemt, hvornår vi flytter, så bedst med denne adresse.

MVH
Susann

...
Du kan lide denne side