Cecilie Hother

Onsdag d. 16. januar kl. 18.30 Medborgerhuset.

Pris 150 kr. medlemmer (Gæster 200 kr.) inkl. kaffe/the og brød

"Min store verden"

 Foredrag v/ Cecilie Hother

Allerede fra barnsben startede Cecilie`s rejse. Hun har gået i fem forskellige folkeskoler, og inden hun var 16, har hun boet i 7 forskellige byer. Cecilie har boet i USA og Caribien og rejst over hele verden. Det at rejse er en stor del af Cecilie`s personlighed og passion. Det at hun har rejst så meget allerede fra barndommen, har været med til at udvikle den person hun er i dag. Cecilie har blandt andet været i Himalaya, dykket i Brasilien, arbejdet på en vingård i Argentina, studeret psykologi i Caribien, været til heksedoktoren og oplevet dagligdagen i townships´ne og reddet elefanter i Afrika. – Få en fornemmelse af det hele. En anden rejse var Vild med Dans. En rejse der ikke blev fortaget på landjorden, men var en rejse på det menneskelige plan. En rejse som på mange måder har været skelsættende for hendes liv. Få et indblik i Cecilie`s livs mange forskellige rejser. De skønne og lærerige oplevelser de mange lande har givet hende, og hvor berigende frivilligt arbejde har været.

Det har altid ligget til hende – nysgerrigheden for det nye, det kreative, skabertrangen, evnen til at tænke anderledes og ud af boxen… Og inspirationen henter hun overalt – ikke mindst i udlandet. Siden barnsben har Cecilie Hother rejst meget og i perioder boet i udlandet sammen med sine forældre. Interessen for den store verden har aldrig sluppet hende, men derimod fulgt hende konstant lige siden – som privat og nysgerrig rejsende med et nyt land at opdage hvert år, som forretningskvinde med egen virksomhed for både at handle og søge inspiration eller som international TV-vært på tur for at bringe verden hjem og helt tæt på. 

I sin færden rundt i verden har Cecilie Hother set både de mest fantastiske facader forfra og det mere realistiske bagved – eller omvendt – men stadig lige interessant og tankevækkende uanset vinkel. For Cecilie Hother er åbenhed for vores verden vigtig – en åbenhed, hvor hendes nysgerrighed pirres, og hvori hun konstant finder en kilde til inspiration. 

Interessen for verden omkring os har Cecilie Hother også taget med hjem – helt ind i sit værdisæt som forælder, hvor hun helt bevidst har valgt at have sin datter i en multietnisk børnehave. Der skal være plads til forskelligheden, og vi skal være mere åbne – for det er her, vi kan lære af og inspirere hinanden.

Med sit foredrag ønsker Cecilie Hother at få os til at åbne øjnene for verden omkring os. Den verden, der på alle måder er stor og fantastisk og alligevel så tæt på og ligetil, hvis bare vi rækker ud.

FAKTA

Cecilie Hother startede sin offentlige karriere i 2008 som vejrvært på TV 2 Vejret og Go’ Morgen Danmark – også på TV 2. I 2012 skiftede hun for en kort bemærkning til Vores Vejr på DR, men efter otte måneder her vendte hun tilbage til TV 2, hvor hun bl.a. var med til at starte TV 2 Fri, hvor hun i dag er én af de bærende værter på forskellige programmer.

Hun har hele sit liv rejst meget og set det meste af verden. I den forbindelse studerede hun på et tidspunkt psykologi i Caribien. Karrieremæssigt har hun tidligere gået på Filmhøjskolen i Ebeltoft og arbejdet som producer. Herudover har hun gennemført Guldsmedeuddannelsens grundforløb – en interesse, der senere fik hende til at starte som iværksætter. I 2012 lancerede Cecilie Hother således sin egen smykkeserie med navnet Blaest, der i dag sælges fra hendes virksomhed Gaia Jewels.

Udover TV-vært, iværksætter og direktør for egen virksomhed er hun en ivrig blogger, debattør og foredragsholder.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Pia Raaby | Svar 06.12.2018 10.40

Kære Elisa
Jeg vil gerne tilmelde mig foredraget med Cecilie Hother.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 15:09

Jeg vil gerne tilmelde 4 Pers til the Sound of Music d.24.okt.
Mvh
Anne Marie

...
15.12 | 11:43

Jeg vil gerne melde fra til foredrag Cecilie Hoether 16jan.

Anne Marie Sørensen

...
13.12 | 19:43

Jeg vil gerne tilmelde mig den tur d 9 maj til Kronborg

...
13.12 | 19:12

Jeg vil gerne tilmeldes den nye tur til Kronborg den 9. maj 2019.
Håber det bliver muligt.
Mvh. Hanne Søndergaard, nr. 256

...
Du kan lide denne side