Århus Rådhus og Troels Kløvedal udstillingen

Torsdag d. 29. aug. + Onsdag d. 4. sept. + Torsdag d. 5. sept. kl. 8.45

Tur til Århus Rådhus og Naturhistorisk Museum med guidet rundvisning i Troels Kløvedal udstillingen.

Busafgang fra Ansvej 98 (Den store parkeringsplads syd for Jysk Arena)

Pris medlemmer kr. 495 (Gæster kr. 525) - inkl. bus, guidet rundvisning på Århus Rådhus. Frokost (drikkevarer for egne regning) Entré Naturhistorisk Museum og guidet rundvisning i Troels Kløvedal udstillingen. 

Hjemkomst ca. kl. 17.00.

Turen skal betales forud senest d. 7. aug. Mobilepay 61314

Konto: 7170 1381775

Tilmelding senest d. 7. aug. (Efter denne dato, ring og hør om der er ledige pladser)

Vi starter fra Ansvej kl. 8.45 og kører direkte til Århus Rådhus, hvor vi vil få ca. 1 times guidet rundvisning. Derefter venter der en lækker frokost et sted i byen. Efter frokosten kører vi videre til Naturhistorisk Museum, hvor vi bliver guidet rundt i Troels Kløvedal udstillingen. 

Frihedens værksted

Fra den 1. november 2018 til 8. september 2019 kan man i udstillingen "Frihedens Værksted" opleve Troels Kløvedals eventyrlige sejlerliv og møde med verdens kulturer.

Hvis der er nogen, der kender verdens natur og kulturer på egen krop, så var det forfatter og opdagelsesrejsende Troels Kløvedal. En mand, der altid satte friheden og drømmene højt.

Udstillingen "Frihedens Værksted" sætter fokus på livet og rejserne med Nordkaperen - tæt på og i pagt med naturen. I udstillingen kan man bl.a. opleve aldrig-viste klip fra rejserne med Nordkaperen og ikke mindst en lang række af Troels Kløvedals private ejendele - genstande, der aldrig har været udstillet før. 

Udstillingen stiller også skarpt på livets store spørgsmål om kærlighed og frihed og fællesskab. Den handler om at rejse ud og komme hjem igen, at møde fremmede med nysgerrighed og tillid, at elske naturen og vogte sig for dens kræfter og at blive ved med at gøre sig dygtigere og klogere på verden.

Man kan gå på opdagelse i et væld af kultur- og naturhistoriske genstande, som Troels Kløvedal har samlet fra hele verden. Derudover kan man opleve, hvordan Nordkaperen er indrettet under dæk og få følelsen af at stå til søs. Der findes et 'raritetskabinet' over spændende private genstande fra de mange rejser. Udstillingen har udblik til verdens fjerneste egne - fra Bali og Kina til Påskeøen - men også til Danmark og Djursland, hvor Troels Kløvedal virkelig følte sig hjemme.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Helle Jensen | Svar 11.03.2019 16.05

Hej Elisa Jeg vil gerne tilmelde mig følgende i efteråret medl. nr 335:
Den 4/9 Århus rådhus Tirsdag den 1 okt Mikkel Beha
Onsdag den 6 Nov Simi Jan 2 stk

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 14:10

Og den 3.:
Jytte Aagaard Fuglsang, Boskopvej 8, 8600

Venlig hilsen Lene

...
I går | 14:08

Vi er 3 veninder, der gerne vil være medlem af Aktive Kvinder i Silkeborg:
Lene Daugaard, Brassøvej 11, 8600
Lene Bach Sørensen, Drechselsvej 10, 8600

...
24.06 | 09:39

Hej Elise. Jeg må desværre melde fra ,til turen til Århus og turen til Fanø.Min er blevet meget dårligere og kan ikke være alene.
Med venlig hilsen .
Grete .

...
20.06 | 10:39

Tilmeldinger
1/10 Mikkel Beha. Hanne Frandsen

6/11 Simi Jan. Karin Taxhjelm og Hanne Frandsen

Mvh
Hanne

...
Du kan lide denne side