Marsk Tower + Ribe.

Torsdag d. 18. aug. - Kl. 8.00 - Bus fra Jysk Arena Hallen Ansvej 

Marsk Tower + Ribe 

Pris medlemmer 575 kr. Gæster 625 kr.

Tilmelding og betaling senest torsdag d. 28. juli.

Marsk Tower -   Så langt øjet rækker…

Vi kører sydpå med pause, hvor der er kaffe/te og 1 rundstykke.

Efter ankomst til Marsk Tower, vil  der  være tid til at gå op i tårnet og nyde udsigten, der er elevator, så alle kan være med.

Efter oplevelsen i tårnet er der frokost, som vil bestå af et stjerneskud eller 2 stk. smørrebrød. Ved tilmelding skal der oplyses, om du vil have stjerneskud eller smørrebrød.

Efter frokosten kører vi videre til Ribe, hvor vi vil få en guidet rundvisning i den gamle bydel.

Efter rundturen vil der være kaffe/te  på Brorsonsminde.

Hjemkomst ca. kl. 18.30

Oplevelsen 

Marsk tårnet er et samlingspunkt for hele Marsk Camp, hvor alle er velkommen til at tage en tur op for at betragte den spektakulære udsigt. Få naturoplevelser i Sønderjylland på en helt ny måde.

Når du er gået 146 trin op, og lander på udkigsplatformen, står du således 36 meter over havets overflade. Her er der rig mulighed for at opleve, hvordan himmel og hav går i ét med horisonten. Dette giver et helt unikt perspektiv på den ellers umiddelbart flade marsk.

Hovedkonstruktionen består som nævnt af trin, men tårnet bliver også handicap- og gangbesværet venligt, da der bliver integreret en elevator, så der er adgang for alle.

Arkitekturen

25 meter over jorden lader Marsk Tower dig opleve en 360 grader udsigt udover den enestående smukke marsk. Mærk på egen krop, hvordan den famøse og friske vesterhavsvind på én og samme tid kan skabe ro og nye tanker.

Marsk Tower er designet af arkitekter fra den verdensberømte danske tegnestue Bjarke Ingels Group og består af en unik konstruktion, hvor designet tager udgangspunkt i naturens snoede struktur. Det fremstår som både en skulptur og et udsigtstårn og har form som en dobbelt-helix og er designet på den måde, at der er én vej op og en anden vej ned.

 

Ribe - Danmarks ældste by….

Med sin fornemme status som Danmarks ældste by, tilbyder Ribe en helt enestående atmosfære. Kun få steder i landet finder man som her en så velbevaret middelalderlig bykerne med brostensbelagte gader, gamle bindingsværkshuse og en storslået domkirke i centrum.

Overalt i Ribe finder man også detaljer, som de fleste andre byer har mistet for længst. En vandring gennem den gamle bydel er en vandring tilbage i tiden. En stor del af byens smukke bygninger kan kædes sammen med berømte personer og perioder i byens tusindårige historie, hvilket bl.a. de mange mindetavler vidner om.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 12:14

Nemt at hente Info her

...
06.12 | 03:08

Igen en underholdende aften. Hvor har Amalie været med i mange forestillinger, hun er go til at fortælle og synge ikke mindst.

...
06.12 | 03:06

Dejlig, hyggelig aften med aktive kvinder og Vlado Lindz. Han er altid underholdende, har set ham mange gange på tv.

...
02.04 | 13:46

Bestyrelsen er altid god til at informere og hjælpsomme. Siderne er ret overskuelig

...
Du kan lide denne side