Foredrag Jesper Volmer

Torsdag d. 6. oktober kl. 18.30 - Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5

Foredrag v/Jesper Volmer

Kombination af ”Livet i Kongehuset” og ”Jeg lever – tro, håb og hårdt arbejde”.

Pris medlemmer 150 kr. (Gæster 200 kr.)  Inkl. kaffe/te og brød/kage.

Tilmelding senest torsdag d. 22. sept.

I 10 år var jeg køkkenchef for Regentparret. Hvordan er det at komme ind fra siden og skulle overtage et køkken med mange hundrede år gamle traditioner. Hvilke arbejdsrutiner er der, og hvor svært er det at ændre og præge et så traditionelt hus, der jo på en gang er fuld af faste traditioner, men samtidig er en moderne arbejdsplads, der følger med tiden.

Det prøver jeg at skildre i en fortælling om min første stilling som køkkenchef. En stilling der i høj grad bar præg af "hvordan man altid har gjort". Det fik jeg prikket lidt til.   

Jesper Vollmer har om nogen stået helt ude på kanten af livet. Under en skæbnesvanger svømmetur på en familieferie i Thailand i 2015, brækkede han nakken ved et hovedspring – og på et splitsekund var hans liv forandret. Inden ulykken havde Jesper i 10 år været køkkenchef hos Dronning Margrethe – en æra, der nu måtte slutte. Ulykken gjorde Jesper delvist lam, men med viljefast og struktureret genoptræning, uvurderlig støtte fra sin hustru Annette Heick og en indædt tro på livet, formåede han at undgå et liv i rullestol.

Hør et tankevækkende og livsbekræftende foredrag om, hvordan ens livssyn forandres, når livsgrundlaget pludselig ændres radikalt. Jesper tager os med gennem sin tid i det kongelige køkken med arbejdsrutiner præget af mange hundrede års traditioner, over ulykken og dens konsekvenser, til muligheden for at udleve en livsdrøm om at være selvstændig.

 

.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 12:14

Nemt at hente Info her

...
06.12 | 03:08

Igen en underholdende aften. Hvor har Amalie været med i mange forestillinger, hun er go til at fortælle og synge ikke mindst.

...
06.12 | 03:06

Dejlig, hyggelig aften med aktive kvinder og Vlado Lindz. Han er altid underholdende, har set ham mange gange på tv.

...
02.04 | 13:46

Bestyrelsen er altid god til at informere og hjælpsomme. Siderne er ret overskuelig

...
Du kan lide denne side