Foredrag Sisse Fisker

Billeder er lagt ind i fotoalbum.

”Tag ansvar for dit liv - du har kun ét!”  Foredrag ved Sisse Fisker.

Torsdag den 8. september var vi samlet 181 kvinder i Medborgerhuset. For at høre Sisse Fisker´s foredrag ”Tag ansvar for dit liv – du har kun et!”

Sisse Fisker har hele livet haft fuld fart på, har spillet håndbold og fodbold og løbet Maraton. Det satte hendes ryglidelse en brat stopper for. Lægens dom var klar og tydelig. Gå hjem og læg dig i 4 måneder, kun fuld ro, og en skrap cocktail af piller kan hjælpe på din betændelse i ryggen.

Sisse som var nygift, da ryglidelsen blev opdaget ved en skanning, var meget bekymret for om ægteskabet holdt, det gjorde det heldigvis. Manden gik på arbejde, kom hjem og passede deres 2 små børn, hjemmet og alt hvad der hører til en dagligdag. Den frivillige forening SMIL fonden blev til virklighed under sygeforløbet. En forening som laver fester for syge børn på danske hospitaler.

Efter endt penicillin kur og træning, vendte Sisse tilbage til DR på deltid.  Hun rejste til de fem områder som kaldes ”Blue Zones”. Her bliver mange indbyggere over 100 år. Men hvad er opskriften på det gode lange liv? Stress er bestemt ikke en ingrediens. Sisse valgte at følge et godt råd, som hun fik af en gammel mand på den græske ø Ikaria: ”Hvis du vælger med hjertet, kan du aldrig vælge forkert. Du kan komme på en omvej, og du kan blive fattigere, men så længe du følger dit hjerte, vil du aldrig fortryde.” Sisse har valgt at være freelance og kan nu selv vælge, hvad hun vil beskæftige sig med. Har mere tid til sine børn og SMIL fonden. Holde foredrag om sine inspirerende rejser og sove mindst syv timer hver nat og forkæle sin krop med god sund mad og træning.

Nu har Sisse mere fokus på, hvordan man får noget positivt ud af en nedtur. I dag kan hun på en god dag, gå en god tur, dog med hvilepauser. Som Sisse siger ”Det er ikke dem med den største tegnebog og bil der lever længst”. Her i Danmark har vi så mange muligheder, vi skal bare være bevidst om vores valg.

En super aften med inspiration til et langt liv.

Ref. Maja

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 12:14

Nemt at hente Info her

...
06.12 | 03:08

Igen en underholdende aften. Hvor har Amalie været med i mange forestillinger, hun er go til at fortælle og synge ikke mindst.

...
06.12 | 03:06

Dejlig, hyggelig aften med aktive kvinder og Vlado Lindz. Han er altid underholdende, har set ham mange gange på tv.

...
02.04 | 13:46

Bestyrelsen er altid god til at informere og hjælpsomme. Siderne er ret overskuelig

...
Du kan lide denne side