Saturday Night Fever

Glade Aktive Kvinder og mænd på trappen i Christiansborg.

 

Billeder er lagt ind i flg. fotoalbum:

1. Foto - Saturday Night

2. Foto - Christiansborg

3. Foto - DR Byen (Der ligger billeder fra Vor Frelsers Kirke også)

"Saturday Night Fever"

Onsdag den 5. april 2017, kørte en busfuld Aktive Kvinder og nogle få mænd, fra Silkeborg kl. 8:00 mod København. Vi kørte til Middelfart, hvor vi fik en super brunch på Café Rass. Fra Caféen havde vi en fantastisk udsigt til Lillebælt og broerne.

Da vi kom til København, var der tid på egen hånd inde i København. Solen skinnede, men den friske vind, tvang os ind i butikkerne.

Efter byturen kørte vi til ”Hotel Copenhagen Island” v/Fisketorvet . Vi fik en flot 3 retters menu på hotellet, inden vi kørte til Falconer Centret. I Falconer Centret nød vi ”Saturday Night Fever – The Musical” med Silas Holst i hovedrollen. Bussen holdt lige udenfor Falconer centrets døre, super service af vores chauffør Jan Köningsberg.  Nogle få Aktive Damer, havde overskud til en tur i Hotellets bar.

Torsdag morgen startede med en overdådig morgenbuffet. Efter morgenmaden  kørte vi til Christiansborg, hvor Christian Pihl Lorentsen viste os rundt. Vi fik et indblik i arbejdsgangen på ”Borgen” og dens historie. Super med en som kunne tale, så vi alle kunne høre og forstå.  Vi sluttede af i Snapsetinget, hvor vi fik en lækker frokost. Derefter var der lige tid til at se ”Vor Frelsers Kirke”, før vi kørte til DR byen, hvor vi fik 75 minutters  rundvisning i den kæmpe store ”DR by”. Godt trætte satte vi os igen i bussen, med et stykke frugt som Rema 1000 havde sponsoreret. Sidste pause ved Middelfart fik vi flødeboller, som Anne Marie gav i anledning af sin 70 års fødselsdag og en hjemmebagt småkage til kaffen. Kl. 20:15 stoppede bussen i Silkeborg, alle var trætte, men super tilfredse, efter en god tur til København.

Ref. Maja

 

 

Copenhagen Island Hotel
Falkoner Centret
Christiansborg
Snapstinget
DR byen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 12:14

Nemt at hente Info her

...
06.12 | 03:08

Igen en underholdende aften. Hvor har Amalie været med i mange forestillinger, hun er go til at fortælle og synge ikke mindst.

...
06.12 | 03:06

Dejlig, hyggelig aften med aktive kvinder og Vlado Lindz. Han er altid underholdende, har set ham mange gange på tv.

...
02.04 | 13:46

Bestyrelsen er altid god til at informere og hjælpsomme. Siderne er ret overskuelig

...
Du kan lide denne side