Foredrag Cecilie Frøkjær

"Tusindvis af mennesker” Foredrag v/journalist Cecilie Frøkjær.

Onsdag den 26. okt. var vi samlet 252 Aktive damer, for at høre Cecilie Frøkjær´s foredrag ”Tusindvis af mennesker

Marianne startede med at byde velkommen til alle. Så sang vi vores velkomst sang, det lød supergodt med så mange gode sangstemmer.

Cecilie Frøkjær startede med at fortælle, at hun prøver at finde personer med meget livserfaring, så hun kan høste af andres erfaringer. Det er nu 7 år siden hun stoppede på Go´ Morgen Danmark. Hun har senest lavet ”Cecilies Bogshow”, hvor hun bla. havde besøg af Lisa Marklund, som er krimidronning og Helle Thorning Schmidt. De fortalte om en tur til Oslo, hvor de besøgte Stoltenberg. Var ikke helt enige om, hvem der var mest fuld på den tur.

Cecilie lærte på den hårde måde at holde på en hemmelighed, husker det stadig her 38 år senere. Og at man ikke kan tro på alt hvad man hører, men spørge:  ”Har du selv stået i fodenden og set det.

I 2005 udkom bogen ”Lys i Livet” om Jane Aamund. Cecilie interviewer Jane i små bider, da det var lige efter Jane´s kræft operation og stråler i ganen. Der var rigelig at skrive om, Jane har næsten været gift 4 gange. Været ramt af kræft mange gange. Men hvis Jane fortæller om sit sygehusophold, bliver det på en måde så man griner. Jane svarede på næsten alt Cecilie spurgte om.  Men Jane stejlede da Cecilie spurgte:  ”Hvor mange har du været i seng med” og svarede: ”Tror du jeg er en tlf. bog” Sex og humor har været en stor del af Jane Aamund´s liv.    

På ”Go´ Morgen Danmark” arbejdede Cecilie 10 år sammen med Michael Meyerheim. Det tv par som har arbejdet sammen længst, Cecilie mener at det skyldes at Meyerheim er meget hensynsfuld og god til at lære fra sig. Et makkerskab som er blevet til et super venskab. De har været værter til ”Hjerte galla” og ”Knæk Cancer”. Cecilie er også stadig med i ”Spørg Charlie” siger ” Det er virkelig en fest hver gang, der skal optages”. 

Det er også blevet til en bog om Lise Nørgaard ”Fruen kommer i dag” Lise er kendt fra Matador. Er fyldt 99 år, men har stadig en guddommelig evne til at grine. Cecilie og Lise var med i ”Hvem vil være millionær” og var ved at ryge ud på spørgsmålet ”Hvor bor Midgårdsormen” og brugte alle 3 livliner på dette ene spørgsmål. Men endte med at vinde kr. 125.000.

Cecilie´s højtelskede farmor, Ida Frøkjær Jensen, har også haft stor betydning for hende. Startede sit ægteskab med 3 døde børn, de efterfølgende 2 overlevede. Men i en alder af 31 år stod hun pludselig som enke, med en Manufaktur handel, som krævede hendes opmærksomhed. Efter 20 år solgte hun butikken. Som 54 årig starter hun på HF. For nu skulle hendes drøm om at blive bibliotekar føres ud i livet. 20 år senere laver hun ressorts til en bog i USA i 2 mdr. Helt på egen hånd og boede under opholdet i USA, hos tilfældige mennesker som hun møder. Farmor satsede hele butikken for sin drøm. Farmor er et godt eksempel på, at alt lykkes hvis man tør.

Cecilie er her i 2016 sprunget ud som selvstændig. Med foredrag, konference job og enkelte opgaver for Tv2. For at udforske ”hvad kan jeg” og få lidt tid til mig selv. Sluttede af med at sige: ”Det vigtigste våben er latteren”.

Ref. Maja

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 12:14

Nemt at hente Info her

...
06.12 | 03:08

Igen en underholdende aften. Hvor har Amalie været med i mange forestillinger, hun er go til at fortælle og synge ikke mindst.

...
06.12 | 03:06

Dejlig, hyggelig aften med aktive kvinder og Vlado Lindz. Han er altid underholdende, har set ham mange gange på tv.

...
02.04 | 13:46

Bestyrelsen er altid god til at informere og hjælpsomme. Siderne er ret overskuelig

...
Du kan lide denne side