Modeshow 2016 Aktive Kvinder Silkeborg

 

Se billeder i fotoalbum: Modeshow 2016

Aktive Kvinder Silkeborg´s Modeshow 2016 v/Elisabeth Katballe

Tirsdag d. 27. september, var der mødt 172 forventningsfulde kvinder op i Lunden til Aktive Kvinder Silkeborgs modeshow. Igen i år var det Elisabeth Katballe og 6 frivillige modeller, som viste hvad efterårsmoden 2016 byder på.

Aftenen startede med åbne boder: Smykker v/Inger Larsen, Resenbro Hudplejeklinik, v/Mette Vestergaard, Trædrejer Benny Riis, Glaskunst hjemmelavet, v/Marianne Skov, Tupperware v/Pia Brogaard og Farstad optik.

Formand Marianne, gav info om kommende arrangementer og vi sang vores velkomstsang. Derefter overtog Elisabeth Katballe og modellerne scenen, det kan ikke forklares det skal ses.

Modellerne fremviste også smykker fra Inger Larsen og briller fra Farstads Optik.

Efter kaffepausen, hvor vi gentog succesen fra sidste år og serverede ostebord, var der lotteri med mange fine gevinster, som var sponsoreret. Hovedgevinsten var en fin jakke fra Elisabeth Katballe. Som vanen tro skulle fremvises på podiet af den glade vinder.

Vores model gennem 15 år Karen Skovgaard, har valgt at stoppe i en alder af snart 85 år. Karen blev fejret med gaver og klapsalver.

Aftenen sluttede som sædvanlig med en sang.

Aktive Kvinder Silkeborg vil gerne takke alle de frivillige hjælpere, modeller, boder og Elisabeth Katballe for det store arbejde. Ved fælles hjælp blev det en fantastisk aften.   

Ref. Maja

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 12:14

Nemt at hente Info her

...
06.12 | 03:08

Igen en underholdende aften. Hvor har Amalie været med i mange forestillinger, hun er go til at fortælle og synge ikke mindst.

...
06.12 | 03:06

Dejlig, hyggelig aften med aktive kvinder og Vlado Lindz. Han er altid underholdende, har set ham mange gange på tv.

...
02.04 | 13:46

Bestyrelsen er altid god til at informere og hjælpsomme. Siderne er ret overskuelig

...
Du kan lide denne side