Welness Polen

I uge 8 og uge 10 var en busfuld Aktive Kvinder på Wellness tur til Polen.

Kl. 6:20 kørte vi fra Silkeborg. Undervejs havde vi en kaffepause med rundstykker og en frokost pause med håndmadder og en eftermiddags pause hvor vi fik frugt som Rema 1000 havde sponsoreret og hjemmebagte småkager. Ca. kl 18 var vi ved Hotel New Skanpol i Kolobrzeg, hvor vi blev indkvarteret, fik vores behandlingslister og mødtes i restauranten til aftensmad. ”Bar Jensen” fik også besøg efter aftensmaden.

Tirsdag første dag i Kolobrzeg kunne vi komme med på en orienterende byrundtur til fods, ind til centrum. Pga. behandlinger var der 3 afgange, så alle havde en chance for at se, hvordan byen lå i forhold til hotellet. Vi fik udleveret mobil nr. på buschaufføren, hvis vi skulle have nogle spørgsmål eller uheld.

Onsdag kørte vi til Kamien Pomorski, hvor vi overværede orgelmusik, i byens Gotiske domkirke, på et Barokorgel fra det 17. århundrede. Ca. 1 times kørsel fra Kolobrzeg. Der var højt humør i bussen hjem til hotellet. Om eftermiddagen var der kagebord.

Torsdag blev de sidste Wellness beh. afviklet. Mellem behandlinger var der tid til byture og ture til havnen og stranden. Om aftenen fik vi en 3 retters menu i ”Zelandia” festlokale, hvor der også var levende musik. Højt humør, tror ikke tjenerne før havde set en busfuld feststemte kvinder, danse rundt i hele festlokalet.

Fredag var der morgenmad fra kl. 06.00. Bussen var åben for pakning af bagage fra kl 06:45. Første pause var ved den Polsk – Tyske grænse hvor vi kunne bruge vores sidste PLN (Zlotty). Næste pause var ved den Tysk – Danske grænse, hvor der var 45 min pause. Vi var i Silkeborg kl. ca. 19.

Alle var glade for en god tur, som de gerne vil gentage.

Ref. Maja 

 

Mandag den 20. - fredag den 24 feb. - Bus Shell/Søtorvet

Mandag den 6. - fredag den 10. marts - Bus Shell/Søtorvet (Turen køres som i februar)

Welness  Polen - Kolobrzeg.  

Senior velvære - sammen skal vi være gode ved os selv.

 

 

Alt dette er med i prisen:

  • 4 x hotel overnatninger
  • 4 x behandlinger
  • 4 x morgenmad
  • 3 x frokost
  • 4 x aftensmad
  • Fri entre til spa/pool/sauna m.m.
  • 1 x aften med musik og underholdning (Polsk Aften)
  • 1 x eftermiddag med kaffe/kage Buffet
  • 1 x dags udflugt til Karmien Pomorski, entre & orgelkoncert.

 Hotellet:

Hotel New Skanpol

Ul. Dworcowa 10

Pl. - 78100 Kolobrzeg

Tlf.: 00 48 94 35 28 211

Www.newskanpol.pl

Valuta: Zloty - samt Euro til brug  i Tyskland

 

Mandag den 20. februar:

Afgang fra Silkeborg Shell/Søtorvet kl. 6.20.

Der holdes kaffepause med et rundstykke, frokostpause med en sandwich undervejs mens turen går østpå. Først på aftenen når vi vores hotel, bliver indkvarteret og mødes i restauranten til aftensmaden.

Tirsdag, onsdag og torsdag den 21. - 22. - 23 februar:

Der er planlagt en udflugt en af eftermiddagene. Men ellers går dagene med afvikling at de ønskede behandlinger. Ind imellem behandlingerne er der mulighed for en slentretur langs strandpromenaden, shopping i byen hvilket er billigt, det lokale marked med alt i tøj og sko, eller en tur i det varme vand, boblebad eller saunaen på hotellet.

Udflugt:

Eftermiddagshygge med orgelkoncert.

Efter frokost køres til byen Kamien Pomorski, som bedst er kendt for sine orgelkoncerter. Orglet i byens gotiske domkirke, der stammer fra 1300 tallet, er et mesterværk med bevægelige figurer.

Vi får kirken åbnet og har hyret en, der kan spille på det imponerende orgel. Når vi kommer tilbage , er der eftermiddagskaffe med kagebord på hotellet. Og til aften er der levende musik og dans.

Fredag den 24. februar:

Hjemrejse. Efter tidlig morgenmad pakker vi bussen og tager afsked med hotellet. Turen kører med passende pauser, forplejning for egen hånd. Vi holder pause til handel ved grænsekioskerne sidst på eftermiddagen. Forventet hjemkomst ca. kl. 19.15.

Welnees behandlinger i Polen.

Følgende 4 behandlinger er inkl. i prisen:

En 15. min. afslappende rygmassage, som løsner stress i kroppen

En partiel massage 12 min. Enten nakke, skuldre eller lænd.

Et saltbad med varighed på 20 min.

En partiel mudderpakning f.eks. på lænden eller skuldre/ryg.

   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 12:14

Nemt at hente Info her

...
06.12 | 03:08

Igen en underholdende aften. Hvor har Amalie været med i mange forestillinger, hun er go til at fortælle og synge ikke mindst.

...
06.12 | 03:06

Dejlig, hyggelig aften med aktive kvinder og Vlado Lindz. Han er altid underholdende, har set ham mange gange på tv.

...
02.04 | 13:46

Bestyrelsen er altid god til at informere og hjælpsomme. Siderne er ret overskuelig

...
Du kan lide denne side