Cabaret

Cliff og Sally

 Musical "Cabaret" Jysk Musikteater

Torsdag den 2. november tog 275 festklædte Aktive kvinder og mænd, imod ”Et godt tilbud”- billetter til forestillingen ”Cabaret” i Jysk Musikteater. I pausen var der arrangeret fri sandwichs, øl, vin, vand. Som blev serveret i eget lokale kun for Aktive Kvinder Silkeborg.  

 

Vi følger den spirende Engelske forfatter,Clifford Bradshaws (oprindelige forfatter er Christoffer Isherwood) rejse til Berlin, for at nyde byens fristelser og for at få inspiration til sit forfatterskab. Det får han, og det udmønter sig i romanen ”Goodbye to Berlin” fra 1939. Med denne roman som forlæg, opstår ”Cabaret” den berømte Broadway-klassiker fra 1966 og den lige så kendte musical-film fra 1972 med Liza Minelli i hovedrollen. 

Sammen med Cliff oplever vi ”Kit Kat Club” i det kriseramte Berlin. Han kastes ud i en følelsesstorm, da han møder livstykket, Sally Bowles. Vi møder skæve eksistenser, der har fundet et fristed og et sammenhold, de ikke finder andre steder. Der blev festet igennem, inden det store børskrak sidst i 1929 og nazismens magtovertagelse i 1933. Vi blev også mindet om jødeforfølgelsen og den gru. Da alvoren går op for Cliff, forsøger han at overtale Sally til at rejse med ham til England. Men forgæves, Sally vil ikke forlade sit elskede Berlin. 

Også i år, har frivillige hjælpere været involveret i opsætningen. De 150 frivillige har en stor del af ærenfor Cabarets vellykkede resultat. 

Ref. Maja  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 09:10

Hej
Jeg vil meget gerne deltage i foredraget med Leonora Christina Skov den 11. april. Kan jeg købe to billetter?
Venlig hilsen
Birgit Cornelius Nielsen

...
I går | 13:36


Jeg vil gerne tilmeldes Blomst & Gren d.13marts

Ligeledes tilmeldes til Leonora Christina Skov d.11april +1gæst

Mvh.Edith Bæk

...
14.02 | 18:32

Hej,
Jeg vil gerne tilmelde mig til Blomst og gren arrangementet.
Mvh Anne Marie Nøkleby

...
07.02 | 13:53

Hej
Karen Papsø, Karen Haugaard, Conny Hansen og Gerda Jensen, vil gerne meldes til blomster arrangementet d.13.3. I balle forsamlingshus
Mvh.
Gerda Jensen

...
Du kan lide denne side