Søren Vester

En festlig aften i selskab med Søren Vester. Han talte om livskvalitet. Det at gøre ting anderledes.

Han mener, den største udfordring vi har, er vores sind. Mange har ondt i livet. For at undgå dette, skal vi dyrke fællesskabet mere. Synge sammen-lave noget sammen, da fællesskabet gør os stærke. Se fremad sammen. Søren mener, det er vigtigt at holde pauser. Man skal gøre det, der giver mening. Ikke stresse. Alt behøver ikke være perfekt. Man skal bare være tilfreds.

Se verden med andres briller. Ros i stedet for at kritiserer. De negative udsagn fylder meget mere end de positive.

Til trods der var tvivlere, da Søren overtog Ryges haveprogram, har han kastet sig ud i opgaven med det sigte, at det skal kunne noget. Man skal turde at fejle. Der kommer altid en ny sæson.

Sørens glæde skal få nye til at interessere sig for haven. Søren er glad for selv at kunne bestemme, hvad han vil lave i programmet.

Søren har lavet et kæmpe drivhus på 200 km2. Super flot. Han har også lavet et havehus bagerst i haven, som familien elsker at benytte, de weekender de har fri. Så sover de sammen og hygger sig.

Han har forsøgt sig med at blande blomsterfrø og stø dem ud, hvilket har givet haven et kæmpe blomsterflor.

Det bedste Søren ved, er at tage det daglige bad ved den udendørsbruser, han har lavet. Stå og kikke ud over horisonten og tænke ”det går godt, det her”

Slut ordene til foredraget:  ”Husk at gøre arbejdet med et smil”

Referent: Hanne Sandager