Vinsmagning og underholdning.

Fredag den 17. november kl. 18.00 Lunden, Vestergade 74.

En festlig aften for medlemmer af Aktive Kvinder Silkeborg med vinsmagning og underholdning af orkestret Ked´li i samarbejde med Kvickly Silkeborg.

Fredag den 17. november afholdt Aktive Kvinder Silkeborg det sidste arrangement inden jul. Nogle af de aktive kvinder havde taget deres mand med, så de sammen kunne nyde vinsmagning, foredrag og ”Ked´li´s” musik.

Kvickly stod for vinsmagningen, sørgede for at aftenen blev krydret, med et spændende foredrag af læge og forfatter: Erik Skovenborg, ”Kvinder og Vin” fra nyttig viden til sund nydelse. Vi fik en kyndig beskrivelse af alle vinene, efterhånden som vi fik vinen i glasset. En af Erik Skovenborgs pointer er, at alkohol hører til i hverdagen. Ikke kun til fester. Det er et nydelsesmiddel og ikke et rusmiddel. Det handler om at drikke moderat til måltiderne. En drikkekultur vi kender fra Sydeuropa. Budskabet fra Erik Skovenborg er, at ældre ikke er mere sårbare. Men at ”et mådeholdent alkohol forbrug” blandt andet kan nedsætte ældres risiko, for blodpropper og andre hjerte-kar-sygdomme, type2-diabetes og demens. Hvorimod børn og unge bør omgås alkohol med forsigtighed og ikke drikke sig fulde, før de er voksne. Vores hjerner er endnu ikke fuldt udviklet, før vi er i begyndel- sen af 20´erne. Der er ingen grund til at blive afholdende, når man bliver ældre. Naturligvis skal man passe på, når alkoholen kolliderer med sygdom og medicin, men under normale forhold, er der ingen tvivl om, at et moderat forbrug er sundt.

Samtidig med vin/beskrivelse og foredrag fik vi osteanretning. De 2 glas som vinen blev skænket i, fik gæsterne lov at tage med hjem.

Der var fyldt godt op i Lunden 205 personer. Dog var der plads til at danse, for dem som havde lyst, til ”Ked´li´s” fantastiske musik. Vi tog forskud på julen med julesange. I pausen blev der serveret kaffe/te, klejner og godter.  Aftenen var super hyggelig, med julepyntede borde og feststemte gæster.

En stor Tak til vores trofaste hjælpere, uden dem kunne sådan et arrangement umulig afvikles.

Sådan en aften kan ikke beskrives, den skal opleves. Glædelig jul og godt nytår til alle.

Ref. Maja

 

Orkestret Ked´li
Erik Skovenborg

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.04 | 10:18

Hej Elisa jeg vil gerne skrives op til Schackenborg slot den 21-11-19 (kan ikke de andre dage)
Håber det kan lade sig gøre
Hilsen Helle Medl. nr 335

...
16.04 | 15:33

Hej Elisa. Jeg vil gerne melde fra til turen til Fanø den 15. august. Håber det er OK
God påske
Mange hilsner
Else (medl.nr. 334)

...
15.04 | 15:10

Jeg vil gerne melde på til Schackenborg, sammen med Marianne, Helle, Kirsten og Ane Kirstine fra Vejle, så vi er med samme bus. Også den tur til Fanø med dem.

...
14.04 | 20:11

jeg har bestilt to billetter til Sound of Music. Hvornår får jeg at vide, om jeg har fået dem? Vh. Bente

...
Du kan lide denne side