Per Kuskner

Foredraget er aflyst pga. for få tilmeldinger.

Onsdag d. 14. sept. kl. 18.30 - Medborgerhuset 

"Bag om Matador" Foredrag v/journalist Per Kuskner

Pris medlemmer kr. 150 (Gæster 200 kr.) - inkl. kaffe/te og brød

Tilmelding senest onsdag d. 31. aug.

  • Per Kuskner er født i 1962 og har boet i hhv. Australien, Frankrig, England og USA. I USA var han Fyens Stiftstidendes og Morgenpostens korrespondent i Hollywood. Fra 1992 til 2010 ansat på SE og HØR som hhv. journalist, redaktionssekretær og redaktør. Udgav bogen ”Matador, mennesker, myter & minder” i september 2011 og er i gang med tre nye bogprojekter samt freelancejournalistik.
  • Per har skrevet den hidtil mest omfattende bog omkring Matador med udgivelsen af ”Matador, mennesker, myter & minder” (2011). Her har han beskrevet tilblivelsen af serien og fortalt om universet i Korsbæk med dets mange personligheder.Få svar på nogle af de spørgsmål, som ellers er svært tilgængelige. Hvem skulle egentligt have spillet rollerne? Hvordan så skuespillerne  selv på deres pågældende karakter?Havde deres medvirken i serien en effekt på deres senere karriere, hvordan forløb en dag på settet? Det er blot nogle af de spændende emner, som du får svar på. De mange skægge anekdoter og informationer bliver belyst med en masse billeder, der stammer fra dengang Matador blev til. Træd med ind i Matadors verden i Pers foredrag.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 12:14

Nemt at hente Info her

...
06.12 | 03:08

Igen en underholdende aften. Hvor har Amalie været med i mange forestillinger, hun er go til at fortælle og synge ikke mindst.

...
06.12 | 03:06

Dejlig, hyggelig aften med aktive kvinder og Vlado Lindz. Han er altid underholdende, har set ham mange gange på tv.

...
02.04 | 13:46

Bestyrelsen er altid god til at informere og hjælpsomme. Siderne er ret overskuelig

...
Du kan lide denne side